روغن مایع بهتر است یا روغن جامد؟ از آنجایی که روغن مصرفی در پخت و پز تاثیر بسزایی در سلامت بدن و جلوگیری از بروز انواع سکته ها و بیماری ها دارد پس باید بهترین و سالم ترین نوع روغن را انتخاب کرد.
بهتر است که از روغن‌های مایع استفاده کنیم، زیرا مصرف مداوم روغن جامد مضرات به مراتب بیشتری دارد. روغن جامد با توجه به رسوب ذراتش در رگ‌ها به علت هضم سخت و ناسازگار بودن با متابولیسم بدن، از مضرات بیشتری برخوردار است. از همین رو بهتر است که از روغن مایع به جای روغن جامد استفاده کنیم.
چربی‌های غیر اشباع بهترین نوع روغن برای استفاده هستند. استفاده از این نوع روغن‌ها نه تنها ضرری ندارد بلکه برای بدن مفید هم هستند. این نوع چربی باعث کاهش کلسترول‌های بد و افزایش کلسترول خوب در بدن می‌شود. این نوع چربی را می‌توانید در روغن زیتون، گردو، آجیل، غذاهای دریایی و تخم‌مرغ پیدا کنید.