در حالی که از تن ماهی به عنوان غذای عموم جامعه یاد می شود، افزایش بی رویه قیمت این محصول منجر به حذف کامل از سبد مصرفی خانوار و تبدیل این کالا به یک محصول لاکچری شده است
قیمت هر قوطی تن ماهی ۱۸۰ گرمی بسته به نوع و برند آن در بازار مصرف از ۳۱ هزار تومان تا بالای ۴۰ هزار تومان متغییر است.
ضمن اینکه تولیدکنندگان بخش خصوصی و دولت بر سر قیمت جدید این محصول به توافق نرسیدهاند و بخش خصوصی نیز عرضه تن ماهی را محدود کرده به همین دلیل قیمت آن در بازار رو به افزایش است. این شیوهای است که مدت هااست بخش خصوصی از آن به عنوان اهرمی برای فشار به دولت استفاده میکند و مصرف کنندگان در این میان قربانی دعوای دولت و بخش خصوصی میشود.
اگر هزینه تمام شده محصولات آنقدر زیاد باشد که مردم نتوانند بخرند، پس فلسفه تولید چیست؟
در این راستا، یک کارشناس صنعت غذا با اشاره به افزایش سرسام آور قیمت تن ماهی گفت: متأسفانه افزایش قیمت این کالا که به غذای فقرا معروف است و اقشار متوسط به پایین جامعه آن را مصرف میکنند، منجر به حذف آن از سبد مصرفی خانوار شده و نگرانیهای زیادی را درباره حذف محصولات پروئینی از سفره مردم مطرح میکند.
وی با اشاره به اینکه دولت باید با کمک به تولیدکنندگان مانع افزایش هزینههای تمام شده تولید شود، افزود: اگر قرار باشد هزینه تمام شده تولید به نحوی افزایش یابد که مردم قادر به خرید کالا نباشند، فلسفه آن تولید چیست؟

دیدگاه خود را بنویسید